Speel je nog geen slagwerkinstrument, maar wil je dit wel heel graag leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lessen

Tijdens individuele lessen, gegeven door Richard Woudenberg, leer je muzieknoten lezen en slagwerkinstrumenten bespelen. Misschien heb je hierbij al een voorkeur voor gestemd (melodisch) of ongestemd instrumentarium. Maar misschien wil je dit nog ontdekken, dan is daar ook alle ruimte voor. Vind je het allemaal leuk, dan kan dat ook.
Vanaf de leeftijd van 6 jaar kun al bij ons terecht voor je eerste lessen.

Belangstelling? Neem dan een gratis proefles

Samenspel

Met de opleidingsgroep bieden wij leerlingen de kans om in een vroeg stadium samen met anderen muziek te leren maken. Dit vinden wij belangrijk, omdat het de muzikaliteit en het samenspel bevordert. Daarnaast is samen muziek maken natuurlijk veel leuker en gezelliger. Kortom, spelen in het ensemble is een mooie aanvulling op de individuele lessen. Er is geen vast moment van instromen, omdat elke leerling zijn eigen tempo heeft. In overleg met de leerling en de docent wordt gekeken, wanneer de leerling er klaar voor is.

Podiumervaring

Naast samen muziek leren maken is het opdoen van podiumervaring belangrijk. Jaarlijks staan er dan ook diverse optredens op het programma. Denk hierbij aan enkele concerten en deelname aan een festival of concours. Bij de laatste twee wordt het optreden beoordeeld door een vakjury. Best spannend, maar ook zeker heel leerzaam. Met de opbouwende feedback in het juryrapport kan immers weer verder worden gewerkt. Zo
worden de leerlingen “klaargestoomd” voor Slagwerkgroep Suona.

Wil jij dit ook?

Kom dan gerust eens kijken tijdens de repetitie op vrijdagmiddag van 17:00 – 18:00 uur.
Of vul onderstaand formulier in en de docent neemt contact met jou op!