SPONSOREN/VRIENDEN

Als ambitieuze club zijn sponsoren en de Vrienden van PB voor ons onmisbaar. De extra financiële ondersteuning die zij ons geven, maken het mogelijk om onze doelen te realiseren. Denk aan het maken van slagwerkmuziek voor elk type gelegenheid en het groeien in muzikaal niveau en ledenaantal. Met de steun kunnen we investeren in bijvoorbeeld instrumentarium, muziek, extra repetities en ledenwerving.

Hoofdsponsor

We zijn onwijs trots en dankbaar voor (de inmiddels al jarenlange) steun van onze hoofdsponsor Bandencentrum Jan Steverink

Bandencentrum Jan Steverink is specialist in auto en motorbanden, velgen schokdempers en uitlijnen. Ieder type band is uniek en kent zijn eigen specifieke opbouw, samenstelling en kenmerken. Het is dan ook raadzaam in overleg met de experts van Bandencentrum Jan Steverink te bepalen welke banden voor uw auto en uw rijstijl geschikt zijn.

Sponsor

Al jaren mogen we rekenen op het vervoer van DKS logistics. Met zoveel en zo groot instrumentarium, hebben we een vrachtwagen nodig om ons te verplaatsen. Zonder vervoer, geen concerten. Heel veel dank daarvoor.

Vrienden van PB

Onze muziekvereniging heeft een mooie trouwe groep vrienden, die ons een warm hart toedraagt. Ook jij kunt vriend worden. Voor € 22,- per jaar help je onze vereniging. Dit investeren wij bijvoorbeeld in de aanschaf van voldoende lesmaterialen en instrumenten.

Wat krijg jij daar voor terug?
Een bloeiende vereniging die zijn doelen kan realiseren. Daarnaast maak je via een loterij kans op prachtige prijzen. En via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle activiteiten van onze muziekvereniging.

Ook sponsoren of vriend worden?

Geweldig! Of misschien heb je nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Je hoort snel van ons.

Donateursformulier
Klik HIER voor meer informatie en het donateursformulier. Vul hem in, stuur hem op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.